Nascholing code 95 Drenthe

Om beroepsmatig vrachtwagen te mogen blijven rijden verplicht de wetgever u iedere 5 jaar 35 uur nascholing code 95 te volgen. De cursus nascholing code 95 moet u volgen bij een door CCV gecertificeerde opleider. Van deze 35 uur dient tenminste 7 uur uit praktijknascholing te bestaan. 

Nascholing code 95 Drenthe

Met de code 95 toont u aan dat u vakbekwaam bent. De Code 95 kunt u behalen door te voldoen aan de nascholing code 95. De code 95 is een aanduiding op het rijbewijs (met een einddatum) die achter een voertuigcategorie is geplaatst . Deze code 95 is verplicht voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is. Deze code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing code 95 Drenthe

De cursus nascholing code 95 verzorgt Tilstra Opleidingen in Drenthe. Tilstra Opleidingen verzorgt de cursus nascholing code 95 ook bij u op locatie in Drenthe. De trainingslocatie bij u intern in Friesland moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Wanneer Tilstra Opleidingen de cursus nascholing code 95 bij u in Drenthe verzorgt wordt de trainingslocatie van te voren door ons bezocht. De mogelijkheid bestaat om de theorie cursus voor de code 95 in Friesland te volgen en de praktijktraining voor de code 95 bijvoorbeeld in Overijssel

Professioneel opleiden

Tilstra Opleidingen is specialist op het gebied van chauffeurstrainingen, bedrijfshulpverlening en VCA. Klantgericht-, klanttevredenheid en maatwerk zijn onze kernwoorden. Onze dienstverlening eindigt pas wanneer ú tevreden bent.

Erkend VTL opleider

Meer dan 60 jaar ervaring heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet voor niets zijn wij ook opleider voor diverse ambulancediensten en brandweerkorpsen. En zijn wij erkend als opleider door de meeste scholingsfondsen. Voor de logistieke sector zijn wij VTL erkend opleider ‘transport & logistiek’. Bij ons kunt u met soob-subsidie opleiden.

Subsidiemogelijkheden: Nascholing code 95

Bent u in dienst bij een bedrijf in bijvoorbeeld de transportsector of de (wegen)bouwsector?
Dan is er in veel gevallen subsidie beschikbaar voor de cursus nascholing code 95 zoals SOOB.
U kunt het nakijken op onze website onder het kopje subsidiemogelijkheden voor de nascholing code 95.